Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Kuka kerää henkilötietojasi?

Suomen Allergiakauppa on vastuussa henkilötiedoistasi sovellettavan tietosuojalain mukaisesti.

 

Suomen Allergiakauppa
Parolantie 104
13130 HÄMEENLINNA

 

Yhteyshenkilö:

 

Jari Seppälä

040 737 2732

myynti@allergiakauppa.fi

 

Kenen tietoja käsittelemme

- Allergiakaupan asiakkaat

- allergiakauppa.fi verkkokaupan käyttäjät

 

Tiedot, joita käsittelemme

Käsittelemme ainoastaan niitä tietoja, jotka olet rekisteröityessäsi tai tilatessasi ilmoittanut, kuten:

- Nimi
- Osoite
- Puhelinnumero
- Sähköpostiosoite
- Ostetut tuotteet
- IP-osoite
- WWW selaimen ilmoittama versio

 

Miksi käsittelemme tietojasi

Käsittelemme tietojasi hoitaaksemme asiakassuhdettasi, tuotetakuuasioiden hoitamiseen sekä markkinointiin.

 

Mistä saamme tiedot

Asiakkaita koskevat tiedot saadaan asiakkaan suostumuksella häneltä itseltään tilatessaan verkkokaupasta tai rekisteröityessään verkkokauppaan. Emme osta tietoja ulkopuolisilta toimijoilta.

 

Kenellä on pääsy tietoihisi?

Tietoihin pääsee käsiksi vain Allergiakaupan yhteistyökumppanit, jotka ovat välttämättömiä yritystoiminnan kannalta. Näitä ovat muunmuassa tekniset toimijat, kuten maahantuojat, uutiskirjeohjelma, kassajärjestelmästä sekä kanta-asiakasrekisteristä vastaava yhteistyökumppani.

 

Kuinka kauan käsittelemme tietojasi

Käsittelemme tietojasi pääsääntöisesti niin kauan kuin se on tarpeen tuotetakuun kannalta.

 

Mitä oikeuksia sinulla on?

 

- Sinulla on oikeus tietojesi tarkastamiseen milloin tahansa ja pyytää tietoa hallussamme olevista henkilötiedoistasi. 

- Sinulla on oikeus pyytää virheellisten henkilötietojesi oikaisua sekä puutteellisten henkilötietojen täydentämistä. Voit muokata tietojasi itse verkkokaupan tilisi asetuksissa.

- Sinulla on oikeus poistaa kaikki Allergiakaupan käsittelemät henkilötietosi milloin tahansa. Huomioi, että henkilötietoja ei voi poistaa kun asiaasi käsitellään asiakaspalvelussa, sinulla on avoin tilaus, jota ei ole vielä toimitettu, sinulla on maksamattomia laskuja Allergiakaupalle tai muita olennaisia keskeneräisiä asiakkuuteen liittyviä asioita.

- Sinulla on oikeus suoramarkkinointikieltoon.

- Sinulla on oikeus perua uutiskirjeen tilaus. Jokaisen uutiskirjeen lopussa on peruutuslinkki, josta saat peruutettua uutiskirjeen tilauksen. Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä asiakaspalveluun.

 

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle: 

Jos mielestäsi Allergiakauppa käsittelee henkilötietojasi väärin, voit ottaa meihin yhteyttä. Sinulla on myös oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle.

Kaikissa näissä edellämainituissa asioissa ota ensin yhteys asiakaspalveluumme puh. 040 737 2732 tai myynti@allergiakauppa.fi

 

Kuinka suojaamme tietosi

- Emme säilytä asiakkaiden maksukorttitietoja tai henkilötunnuksia omissa järjestelmissämme.

- Suojaamme internetyhteydet verkkokauppaan, kassajärjestelmiin ja taustajärjestelmiin salatuilla yhteyksillä

- Henkilötietoihin on pääsy vain henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja asiakkuuden hoitamista varten

 

Tämä on henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n sekä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen  2016/679) 12 ja 13 artiklan mukainen yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja Allergiakaupan asiakkaille sekä verkkosivujen käyttäjille.