Toimitusehdot

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä

Toimitusehdot lyhyesti

 • Käyttämättömillä tuotteilla on täysi 14 päivän palautusoikeus.
 • Tuotetta, jota löytyy varastosta on toimitusaika 1-4 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.
   
 • Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä allergiakauppa.fi -verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse myynti(at)allergiakauppa.fi tai puhelimitse 040 737 2732 (ma-pe 9-16 )
 • Allergiakauppa.fi ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy allergiakauppa.fi vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta allergiakauppa.fi -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on 1 - 4 työpäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

2. Toimitustavat


Nouto valitsemastasi Postin pakettiautomaatista  5,90€ - Yli 100€ tilauksiin 0€

 

 • Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista.
 • Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti.
 • Jos paketti ylittää pakettiautomaattiin sopivat mitat, paketti ohjautuu lähimpään Postin noutopisteeseen.

Nouto postista 5,90€ - Yli 100€ tilauksiin 0€

 • Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista.
 • Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi postista heti saapumispäivänä klo 16 jälkeen.

Postin kotiinkuljetus 9,90€

 • Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan. 
 • Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. 
 • Postin lähetyksien kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella, jonka saat sähköpostiin kun lähetämme paketin. 

Nouto Matkahuollon toimipisteestä tai lähikaupasta (Lähellä paketti) 4,90€ - Yli 100€ tilauksiin 0€

 • Nouda pakettisi Matkahuoltojen lisäksi minkä tahansa Tradekan Siwa-, Valintatalo- tai Euromarket-myymälästä. Tiheä myymäläverkosto ja myymälöiden pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun itselle parhaiten sopii.
 • Kun paketti on noudettavissa määräasemalta, saatte ilmoituksen tekstiviestinä.

Matkahuollon toimitus suoraan kotiovellesi 9,90€

 • Matkahuolto tuo paketin asiakkaan kotiovelle. Jakelu sovitaan asiakkaan kanssa puhelimitse.
 • Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä linkin, jonka kautta voit kätevästi seurata tilauksesi etenemistä.

Nouto varastolta 0€

 • Nouto varastolta tulee sopia etukäteen, jotta olemma varmasti paikan päällä tuotetta hakiessassi.
 • Paras noutoajankohta on arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Oletan yhteydessä meihin ennen noutoa puh: 040 737 2732.
 • Allergiakaupan varasto on Hämeenlinnassa, osoitteessa Länsiportintie 14, 13430 HÄMEENLINNA.

3. Maksutavat

Verkkopankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Pankki, Säästöpankki / Aktia, Nooa, Handelsbanken, Ålandsbanken, Tapiola ja S-pankki.

Luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard ja Eurocard.

Klarna lasku: Saat laskun tilauksesi mukana. Sinulla on 14 päivää korotonta maksuaikaa. Laskutuslisä 3,60 euroa.

Osamaksu - Klarna tili: Voit maksaa tilauksesi osissa käyttämällä Klarnan osamaksu maksutapaa. Klarnan osamaksulla maksaessasi Klarna Oy avaa sinulle ensimmäisen tilauksen yhteydessä tilin automaattisesti.

Voit lyhentää tilin loppusummaa itse valitsemissasi kuukausierissä, kuitenkin vähintään joko 9 € tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi. Voit aina halutessasi maksaa laskun loppusumman myös kerralla pois.

Kaikki Klarnan osamaksulla maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle, myös silloin kun maksat Klarnan osamaksulla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukausittain siis vain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.

Osamaksuvaihtoehtojen kulut:

Maksuaika Vuosikorko Avausmaksu Laskutusmaksu
3kk 0% 9,90 € 3,95 €
6kk 0% 29,95 € 3,95 €
12kk 0% 39,95 € 3,95 e
24kk 9,95% 29 € 3,95 €
Tili 22% 0 € 3,95 €

Ostoksesi hyväksymiseksi sinulta kysytään ostoskorissa henkilötunnuksesi, väestörekisteriin ilmoittamasi osoite ja tiedot vuosituloistasi. Saat päätöksen tilauksesi hyväksymisestä välittömästi tilauksen vahvistettuasi. Ensimmäisen kerran Klarnan osamaksulla maksaessasi sinulle lähetetään postitse tilisopimus, joka sinun tulee allekirjoittaa ja lähettää Klarna Oy:lle.

Muista lukea huolellisesti Klarnan osamaksun tiliehdot osoitteessa: Klarna tiliehdot

 

4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Voit tutustua tuotteeseen samalla tavalla kuin voisit tutustua siihen liikkeessä. Palautusoikeus ei koske tuotteita jos niissä olevat sinetit on avattu tai suljetut muovisuojat on poistettu. (esimerkiksi ilmasuodattimen hygienian varmistava suojamuovi on avattu/poistettu).

Tuote tulee palauttaa alkuperäisessä pakkauksessaan siten että kaikki pakkauksessa olevat pehmusteet ja suojamuovit ovat paikallaan siten kuin ne olivat lähetyksen saapuessa.

Palautusoikeus ei koske asiakkaalle mittatilaustyönä valmistettuja tuotteita.

Palautus on asiakkaalle maksuton lukuunottamatta seuraavia tapauksia:

- Tuotteen tiedoissa on mainittu erikseen poikkeus maksuttomasta palautuksesta.
- Palautuksen paino on yli 30kg tai se on erilliskäsitelty suurikokoinen lähetys.
- Tuote on tilattu toiseen maahan, ts. ilmainen palautus vain Suomesta.
- Noutamatta jättäminen ei ole tilauksen peruminen, vaan perumisesta tulee aina ilmoittaa Allergiakaupalle.

Mikäli jokin näistä kohdista täyttyy, veloitamme asiakkaalta rahdin todelliset kustannukset.

 

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti(at)allergiakauppa.fi tai puhelimitse numeroon 040 737 2732 (ma - pe 9.00 - 16.00).

Palautus tehdään toimittamalla tuote Matkahuollon noutopisteeseen. Saatte tarkemman tuotepalautukseen liittyvän informaation asiakaspalvelustamme.

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa.

Palautuksen yhteydessä tulee ilmoittaa seuraavat asiat:

 • Palautuksen syy
 • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
 • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).
 • Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.

 

5. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen:  myynti(at)allergiakauppa.fi tai puhelimitse 040 737 2732 (ma-pe 9-16 )

 

6. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen myynti(at)allergiakauppa.fi tai puhelimitse 040 737 2732 (ma-pe 9-16 ). Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös allergiakauppa.fi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.

Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole tilauksen peruminen, vaan perumisesta tulee aina ilmoittaa Allergiakaupalle. Kuluista jotka liittyvät toimituksiin, jotka peruutusilmoitusta tekemättä on jätetty noutamatta toimipaikasta, perimme kumpaankin suuntaan aiheutuneet kulut, kuitenkin vähintään 10€. Veloitamme Postin tai Matkahuollon hinnaston mukaiset rahtikulut.

 

7. Yhteystiedot

Suomen Allergiakauppa
Länsiportintie 14
13430 HÄMEENLINNA

puh. 040 737 2732

sähköposti: myynti@allergiakauppa.fi