Aktiivihiili, irtorae 3mm

litra

Tuotekoodi: 12420-1
_12420-1_1.png
Uutuustuote
5,90 €
Heti varastosta
Lähetysaika n. 1-3 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto varastosta Hämeenlinna: 0,00 €

l
SORBOTECH GE 603 on halkaisijaltaan 3mm antrasiitistä puristettu pellettimuotoinen aktiivihiili. Korkeiden absorptio ominaisuuksien vuoksi sitä käytetään ilmanpuhdistuslaitteistoissa ja prosessikaasujen puhdistamisessa, VOC päästöjen rajoittamiseen j...
SORBOTECH GE 603 on halkaisijaltaan 3mm antrasiitistä puristettu pellettimuotoinen aktiivihiili. Korkeiden absorptio ominaisuuksien vuoksi sitä käytetään ilmanpuhdistuslaitteistoissa ja prosessikaasujen puhdistamisessa, VOC päästöjen rajoittamiseen ja hajunpoistoon. Tuotteen on sertifioinut EU:n alainen The National Institute of Public Health (NIPH)

3 mm raekoolla saat optimaalisen suodatustehon. Pienempi raekoko lisää tehollista absorptio pinta-alaa yleisesti käytettyyn 4 mm rakeeseen verrattuna. 

Allergiakaupan myymät aktiivihiilet säilytetään puhtaassa, lämpöisessä sekä kuivassa varastossa tiiviisti suljettuna. Tuote pakataan asiakkaan tilausmäärän mukaisesti lämpösaumattuun vahvaan elintarvikekelpoiseen PE-muovisukkaan. Tämä takaa että myymämme aktiivihiili on aina korkealaatuista, eikä se ole pilaantunut varastoinnin tai kuljetuksen aikana.

Pelletin halkaisija 3mm
Pelletin pituus 2-6mm 

Valmistaja Aces SA, Puola.

HUOM. Koska tuote pussitetaan asiakkaan tilauksen mukaisesti, ei tuotteella ole palautusoikeutta. Tuote on tarkoitettu ainoastaan ilman puhdistamiseen. Myyjä ja valmistaja ei takaa tuotteelle muita käyttötarkoituksia. Tuotetta EI SAA KÄYTTÄÄ SISÄISESTI. 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
myynti@allergiakauppa.fi
Lisätiedot
  • Paino: 0.55 kg
Tuotteen toimituskulut
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto varastosta Hämeenlinna 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 100,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,90 €
Nouto valitsemastasi postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €