AlmaWin Pyykinpesuaine (neste)

AlmaWin

Tuotekoodi: 000188
Lisätunnus/EAN: 4019555750045
AlmaWin
AlmaWinPyykinpesuaineneste_000188_1.jpg
Kampanja!
Huippuedullinen
Säästä 3,57 €
8,33 €
-30%
Ovh. 11,90 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Loppuunmyyty
AlmaWin Cleanut, pesupähkinää sisältävä pyykinpesuneste.
AlmaWin Cleanut Eco concentrate - Pesupähkinää sisältävä liuos pyykinpesuun.

AlmaWin Cleanut Eco concentraten sisältämä pesupähkinäuute saa pyykkisi ihanan pehmeäksi ilman erillisen huuhteluaineen käyttämistä. Myös pyykin silittäminen on helppoa.
Jotta pyykkisi tuoksuisi hyvältä, olemme lisänneet tuotteeseen ainoastaan luonnon eteerisiä öljyjä. Kontrolloitua luomuviljelyä olevat eteeriset eukalyptus- ja rautayrttiöljyt muodostavat harkittuna yhdistelmänä miellyttävän kevyen ja raikkaan tuoksun.
AlmaWin Cleanut Eco concentrate soveltuu värilliselle pyykille (myös tummille väreille) sekä kaikille veden kovuuksille. Suositeltavat pesulämpötilat ovat 20°C - 60°C.

750 ml AlmaWin Cleanut Eco concentratea riittää 25 pesukertaan.

Luonnollista puhdistusta


AlmaWin on sitoutunut kehittämään, valmistamaan ja jakelemaan ekologisia puhdistus- ja pesuaineita, joiden tulee olla harmoniassa sekä ihmisen että luonnon kanssa ja lisäksi erityisen ihoystävällisiä. Valikoiman kaikki tuotteet sopivat kuluttajille, jotka etsivät ekologisia ja turvallisia tuotteita.

Raaka-aineet täyttävät korkeat dermatologiset ja ekologiset vaatimukset ja kaikki pesuaktiiviset aineet ovat kasviperäisiä. Tuotteissa ei ole käytetty etoksyloituja raaka-aineita tai geenimanipuloituja entsyymejä. Sellaiset tuotekoostumukset, jotka käytön yhteydessä pääsevät ihon kanssa kontaktiin, ovat käyneet läpi huolellisen dermatologisen testauksen, koska yleisetsi ottaen kuluttajien ihosairaudet ja -ongelmat lisääntyvät jatkuvasti. 

Erityisesti tuotteet sopivat henkilöille, joille iho asettaa vaatimuksia allergioiden tai herkkyyden vuoksi. AlmaWin on ainoa tuoteperhe Euroopassa, joka on onnistuneesti läpäissyt Heidelbergin yliopiston sekä Witten-Herdecken yliopiston dermatologiset testit.

AlmaWinille on myönnetty DIN ISO 9001-laatusertifiointi, joka on tae jatkuvasta laadunvalvonnasta. Useimmat AlmaWin-tuotteet ovat Belgian Ecocertin sertifoimia, josta osoituksen Ecogarantie-logot.

Tuotteen ainesosat:

5-15% pesupähkinäuutetta, <5% ionittomia ja anionisia tensidejä, < 5% sertifikoitua luomusaippuaa, bentsyylialkoholia, hajustetta, d-limoneenia, sitralia, geraniolia, linaloolia, sitronellolia.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
myynti@allergiakauppa.fi
Lisätiedot
  • Paino: 0.85 kg
Tuotteen toimituskulut
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto varastosta Hämeenlinna 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 100,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,90 €
Nouto valitsemastasi postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €