Dyson Airblade AB14

Käsienkuivaaja

Tuotekoodi: 000320
Dyson
DysonAirbladeAB14_000320_3.jpg
DysonAirbladeAB14_000320_4.jpeg
DysonAirbladeAB14_000320_5.jpeg
DysonAirbladeAB14_000320_6.jpeg
DysonAirbladeAB14_000320_7.jpeg
DysonAirbladeAB14_000320_8.jpeg
1 449,00 €
Valmistajan / maahantuojan varasto
Lähetysaika n. 5-14 arkipäivää
Toimituskulut alk. 0,00 €Nouto varastosta Hämeenlinna: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
50% hiljaisempi. Akustisesti uudelleen suunniteltu vähentämään ääntä.

DYSON AIRBLADE KUIVAA KÄDET NOPEIMMIN JA HYGIEENISIMMIN

Dysonin käsienkuivaaja hyödyntää bakteereja poistavaa HEPA-suodatinta.

Dyson Airblade on julkisiin tiloihin ja kovaan käyttöön suunniteltu käsienkuivaaja, joka kuivaa kädet kymmenessä sekunnissa. Sen hygieenisyyttä lisää korkealuokkainen, bakteereja poistava Hepa-suodatin. Dysonin patentoidulla digitaalimoottorilla toimiva käsienkuivaaja on käytössä kustannustehokas ja pienentää yrityksen hiilijalanjälkeä.

Dyson Airblade on markkinoiden nopein käsienkuivaaja
Dyson Airbladen nopeus perustuu 90 000 kertaa minuutissa pyörivään, patentoituun Dyson-digitaalimoottoriin. Digitaalimoottori tuottaa tarvittavan tehon, joka pakottaa ilmavirran ulos 0,3 millimetrin aukoista yli 690 km/h nopeudella suoraan käsille. Syntyvä ilmavirta kuivaa kädet vain kymmenessä sekunnissa kaapien veden niistä tuulilasinpyyhkijöiden tavoin. Dyson Airblade kuivaa kädet nopeammin kuin perinteinen kuumailmakuivaaja.

Dyson Airblade puhaltaa käsille puhdistettua ilmaa ´
Digitaalimoottorinsa ansiosta Dyson Airblade hyödyntää HEPA-suodatinta, joka puhdistaa käsille puhallettavan ilman bakteereista 99,9-prosenttisesti. Älykkään liiketunnistimensa avulla kuivaaja käynnistyy ja sammuu automaattisesti ilman kosketusta. Lisäksi sen kotelon ulkopinta on kyllästetty kauttaaltaan anti-mikrobisella aineella, joka tuhoaa ulkopinnan bakteerit. Hygieeninen Dyson Airblade soveltuu hyvin esimerkiksi suurkeittiöiden ja terveydenhuollon käyttöön. Se täyttää ainoana käsienkuivaajana kaikki kansainvälisesti tunnustetun, julkisen terveys- ja turvallisuusjärjestön NSF Internationalin kriteerit.

Dyson Airblade on kustannustehokas ja ekologinen valinta
Dyson Airblade kuluttaa lyhyen kuivausaikansa ansiosta 69 prosenttia vähemmän energiaa kuin perinteinen kuumaa ilmaa puhaltava käsienkuivaaja. Lisäksi sen käytöstä ei synny paperipyyhejätettä.

Dyson Airblade kestää kovaa kulutusta
Dyson Airblade -käsienkuivaajan tuotekehittely kesti kolme vuotta. Dysonin insinöörit muun muassa testasivat laitteen jokaisen komponentin kestävyyden testilaboratoriossa. Lujatekoisella Dyson Airbladella onkin viiden vuoden tai 350 000 käyttökerran takuu.

Nopein ja hygieenisin käsienkuivaaja.
Dyson Airblade™ käsienkuivaaja kuivaa kädet ainoastaan 10 sekunnissa - kaapien veden käsistä aivan kuin tuulilasinpyyhkijä. Se on nopein käsienkuivaaja - se myös puhdistaa ilman ennen puhaltamista, joten se on myös hygieeninen. Ja se käyttää jopa 69 % vähemmän energiaa kuin kuumaa ilmaa puhaltavat kuivaajat.

Airblade™ teknologia
Ilma puhalletaan erittäin ohuiden kanavien läpi. Tämän ansiosta ilma kulkee peräti 690 km/h nopeudella. Ohut ilmanauha kaapii veden käsistä vain 10 sekunnissa. Tämä on suurilta osin uuden digitaalisen moottorin ansiota. Moottorin, joka pyörii viisi kertaa nopeammin kuin Formula1 auton moottori!

Dyson digitaalimoottori
Dysonin insinöörien suunnittelema digitaalimoottori toimii täysin poikkeuksellisesti tavallisiin hiiliharjallisiin moottoreihin verrattuna. Se käyttää digitaalipulssiteknologiaa pyörien 90 000 kierrosta minuutissa.

Paino 8,2 kg (Pakkauksen paino 11kg)
Paketin mitat: 735 x 359 x 305mm

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
myynti@allergiakauppa.fi
Lisätiedot
  • Takuu: 5 vuotta
  • Paino: 11.00 kg
Tuotteen toimituskulut
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto varastosta Hämeenlinna 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 100,00 €:n ostoksista.
Lähikauppaan 0,00 €
Matkahuoltoon 0,00 €
Nouto lähimmästä Postista 0,00 €
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €