Kylpyhuonesuihke Ylang Ylang 828ml

Method Kylpyhuonesarja

Tuotekoodi: 000463
Valmistajan koodi: 4523
Lisätunnus/EAN: 6430024425239
Method
KylpyhuonesuihkeYlangYlang828ml_000463_1.jpg
6,90 €
Heti varastosta
Lähetysaika n. 1-3 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto varastosta Hämeenlinna: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Kylpyhuonesuihke, tuoksu ylang-ylang

Oletko ajatellut, että itse puhdistusaineetkin voivat olla likaisia? Likaista on myös testata tuotteita eläimillä. Eikä sekään riitä, että vain tuotteet ovat ekologisia. Meidän on ajateltava kaikkien tekojemme vaikutuksia ihmisiin sekä kaikkeen ympärillämme olevaan. Koko liiketoiminnan on oltava eettistä ja ekologista.

Method tukeutuu tuotteissaan kasviraaka-aineisiin ja panostaa  liiketoiminnassaan monin eri tavoin haittojen minimointiin. Hiilineutraali liiketoiminta, jätteiden minimointi, kierrätys, biopolttoaineet kuljetuksissa jne.

Kylpyhuonesuihke, tuoksu ylang-ylang. Hipit uskoivat kukkien voimaan. Niin tekee myös Method. Kukista saa voimaa. Samoin puhtaasta suihkusta. Ja Methodin Daily Shower -suihkeen ansiosta tätä voimaa ei enää tarvitse hukata suihkun pesuun. Sinun ei tarvitse hangata, pyyhkiä eikä huuhdella. Sumuta puhdistusainetta aina suihkun jälkeen kaikille märille pinnoille, myös suihkuverhoon tai suihkun oveen. Method-kylpyhuonesuihke estää saippuasaostumien muodostumisen ja liuottaa homeen, kovan veden aiheuttamat tahrat sekä kalkkitahrat. (Saat parhaat tulokset, kun käytät tuotetta puhdistettuun suihkuun = ylläpidät puhtautta.)

Sumuta puhdistusainetta aina suihkun jälkeen kaikille märille pinnoille, myös suihkuverhoon tai suihkun oveen. Method-kylpyhuonesuihke estää saippuasaostumien muodostumisen ja liuottaa homeen, kovan veden aiheuttamat tahrat sekä kalkkitahrat. Mustat pienet pilkut muuttavat pois.(Saat parhaat tulokset, kun käytät tuotetta  puhdistettuun suihkuun = ylläpidät puhtautta.)
 
Ei vaurioita sakokaivoja tai viemäreitä, koska kaikki ainesosat ovat biohajoavia.
Soveltuu myös märkätilojen luonnonkivipinnoille. Sopii myös erityisen hyvin mm.merialuuministen kylpytynnyrien puhdistukseen, suihkuta vain tyhjennyksen jälkeen!

Raaka-aineet ovat peräisin tärkkelyksestä ja mineraaleista. Daily shower estää saippuasaostumien muodostumisen ja liuottaa homeen, kovan veden aiheuttamat tahrat sekä kalkkitahrat. Ei tarvetta likaisille aineille, kuten ammoniakille. Ei ärsytä keuhkoja, ihoa eikä perheesi yleistä terveyttä. 


Uskotko uudelleensyntymiseen? Pullomme uskovat. Siksi kaikki Methodin pullot ovat kierrätettäviä. Älä vie niitä kaatopaikalle, vaan kierrätä ne käytön jälkeen. Pullomme kiittävät sinua, kun seuraavan kerran tapaatte.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
myynti@allergiakauppa.fi
Lisätiedot
  • Paino: 0.90 kg
Tuotteen toimituskulut
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto varastosta Hämeenlinna 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 100,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,90 €
Nouto valitsemastasi postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €