Kylpysuola 1kg

Himalajan suolatuote

Tuotekoodi: 000133
Lisätunnus/EAN: 6430034200246
Infinita
Kylpysuola1kg_000133_3.jpg
6,00 €
Tuote tilapäisesti loppu
Haluan ilmoituksen kun tuotetta on varastossa
Kylpysuola suoraan Himalajan kristallisuolakaivoksesta.

Kristallikiteet avaavat ihohuokoset ja auttavat kehoon kerääntyneitä kuona-aineita, happoja ja myrkkyjä poistumaan ihohuokosten kautta. Ihohuokoset puhdistuvat, talirauhasten toiminta normalisoituu, ja iho alkaa kosteuttaa itse itseään. Myös kuollut ihosolukko poistuu perusteellisesti, iho voi hengittää ja hoitaa tehtäväänsä kehon erityselimenä. Syväpuhtaassa ihossa ihon omat talirauhaset toimivat ja se on sileä, pehmeä ja kiinteä.

Lapsiveden ph on on emäksinen eli suolapitoinen (ph 7-10) ja tuo luo parhaat mahdollisuudet ihmisen kehitykselle ja puhtaudelle.

Kun keho on liian hapan, seuraukset näkyvät myös iholla, esim. erilaisina iho-ongelmina. Hapan iho voi olla liian kuiva, liian rasvainen, epäpuhdas, ryppyinen, veltto jne. Siinä voi olla allergioita, sienitauteja, ärsytystä, tulehduksia. Iho menettää myös terveen värinsä ja helakkuutensa. Se on usein harmaa tai kellertävä, sen ihohuokoset ja talirauhaset ovat tukossa.

Kylpysuolaa voi käyttää sellaisenaan päivittäiseen kehon pesuun saippuan tai suihkugeelin asemasta. Iho kostutetaan ja kylpysuolaa hierotaan iholle, se soveltuu erinomaisesti myös intiimialueella käytettäväksi.
Sillä on hyvä puhdistaa myös kasvot ja dekoltee. Kylpysuolaa sekoitetaan emäksisen puhdistusmaidon joukkoon ja tällä seoksella pestään kasvot päivittäin. Likainen ilma, meikit ja muu kosmetiikka sisältävät happoja, jotka poistuvat tehokkaasti emäksisellä puhdistuksella.

KYLPYSUOLA: Valmista 1 % - 8 % kylpyvesi, esim. 1 kg suolaa ammeelliseen vettä on hyvä määrä. Kaada suola tyhjään ammeeseen ja lisää vettä sen verran että se peittyy. Odota 10 min. tai kunnes suola on liuennut ja laske loppu vesi. Veden tulisi olla kehon lämpöistä, jotta keho ei joudu käyttämään omaa energiaansa lämpötilan tasaamiseen. Älä käytä muita kylpytuotteita. Kristallisuolakylvyssä veden kosteus sitoutuu suolan avulla ihon pintakerroksiin eikä kuivata ihoa tavallisen kylvyn tavoin. 30 minuuttinen suolakylpy on erittäin puhdistavaa, sillä kehon myrkyt liukenevat veteen osmoosin avulla. Mitä korkeampi suolapitoisuus, sitä puhdistavampi kylpy on. Voimakas puhdistuminen on kuitenkin raskasta verenkierrolle ja onkin hyvä kysyä ensin lääkäriltä kylpemisestä jos sinulla on sairauksia.. Älä huuhtele ihoasi kylvyn jälkeen, vaan kuivaa suoraan pyyhkeeseen. Lepää 30 min.

Jalkakylpy: Kylpysuolaa annostellaan 1 rkl vati/ämpärilliseen vettä. Veden lämpötilan tulisi olla n. 37°- 39°C. Jos on suonikohjuja veden on oltava viileämpää. Jalkakylvyn tulisi kestään noin 30 min. Jalkateriä ja sääriä on hyvä harjata toistuvasti kylvyn aikana. Suositellaan myös kaikenlaisiin jalkojen ongelmiin: väsyneet jalat, verenkiertohäiriöt jaloissa, jalka- tai kynsisieni, turvotus, kirvely, kovettumat, liikavarpaat, syylät, suonikohjut. Jalkakylvyt ovat erinomaisia myös diabeetikoiden jaloille.

Kääreet: Valmista 1 % - 8 % kristallisuolalios. Pitoisuus riippuu vaivasta ja käyttökohteesta. Yleinen sääntö on; mitä isompi vaiva sitä suurempi pitoisuus. Avohaavoihin saa käyttää kuitenkin vain 1 % liuosta, joka on tehty mahdollisimman puhtaaseen veteen. Mustelmiin, venähdyksiin, turvotuksiin sekä hyttysenpistoihin voi tehdä jopa 26 %:n liuoksen. Suolaliuoksen antibakteerinen ominaisuus estää bakteeritulehduksia, rauhoittaa ihoa ja hillitsee kutinaa.

Kokeile akneen ja ihottumiin. Kaada liuosta kämmenelle, paperiin tai kankaaseen ja laita ongelma-alueelle. Kylmä kääre laskee kuumetta. Voit myös kastella kokonaisen paidan 3 %:n suolaliuokseen ja pukea yllesi. Kääriydy lisäksi kylpytakkiin ja peittoon 60- 90 min. ajaksi. Kokeile myös suolaliuoksessa kasteltuja sukkia.

Ihon kuorinta: Yhdistä 2-3 ruokalusikallista samaan määrään hyvälaatuista kasviöljyä, esim. oliivi, seesami tai kookos. Levitä seos koko keholle. Sekoita seosta aina välillä. Kääriydy pyyhkeeseen ja peittoon ja anna vaikuttaa 30 min. Huuhdo pois lämpimällä vedellä.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
myynti@allergiakauppa.fi
Lisätiedot
  • Paino: 1.00 kg
Tuotteen toimituskulut
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto varastosta Hämeenlinna 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 100,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,90 €
Nouto valitsemastasi postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €