Merenneidon Pesupähkinät 500 g

Tuotekoodi: 000699
Valmistajan koodi: 3119632
Lisätunnus/EAN: 6420615330110
MerenneidonPesupahkinat500g_000699_2.jpg
6,90 €
Tuote tilapäisesti loppu
Haluan ilmoituksen kun tuotetta on varastossa
Pesupähkinät reilummassa pussissa.

Paketisssa 500g pesupähkinäitä. Huom, mukana ei tule pesupussia.

Pesupähkinä (Sapindus Mukorossi) on peräisin Himalajan vuoristoalueelta, jossa ne kasvavat luonnonvaraisina. Intiassa ja Nepalissa pesupähkinöitä on käytetty jo satojen vuosien ajan pyykinpesuun ja henkilökohtaiseen hygieniaan. Keräys tapahtuu hellävaraisesti, jopa satoja vuosia vanhoja puita vahingoittamatta. Koko tuotantoprosessi on luonnonmukainen, energiaa säästävä ja vuorovaikutuksessa yhdessä luonnon ja paikallisten ihmisten kanssa. Pesupähkinät ovat uusiutuva luonnonvara, joka ei kuormita vesistöjä ja meriä, kuten tavalliset pesuaineet.

Operaatio Merenneito on WWF:n suurkampanja Itämeren pelastamiseksi. Rehevöityminen pilaa omaa Itämertamme. Myös sisävesien tila vaikuttaa merien tilaan: sisävesien kautta meriin kulkeutuu esimerkiksi rehevöittäviä ravinteita. "Ihminen tarvitsee merta. Meri tarvitsee ihmistä.", kuten Operaatio Merenneidon tunnuslause kuuluu. Kaikki yhdessä voimme pelastaa upean mutta sairaan Itämeren! Käyttämällä Merenneidon pesupähkinöitä tuet operaatio merenneitoa.

Merenneidon pesupähkinät ovat OneCert European Organic Regulations (EU 2092/91) sertifioitua laatua ja luonnonmukaista maataloustuotantoa

Käyttö
Yleistä
Pesuteho perustuu pähkinöiden kuorissa olevaan sapoiiniin, joka liukenee yli 30-asteiseen veteen ja toimii luontaisena pesuaineena. Ne eivät jätä pyykkiin kemiallisia jäämiä, kuten kemialliset pesuaineet. Pesupähkinät sopivat hyvin allergikoille, astmaatikoille ja herkkäihoisille, eivätkä aiheuta ärsytystä. Ne käyvät myös pähkinäallergisille.
Pyykinpesu
Pesukoneen rumpuun laitetaan 1-2 pientä kangaspussia, joihin on laitettu 3- 4 pesupähkinän puolikasta kuorta. Määrää voi lisätä pyykin likaisuuden mukaan ja käytössä oppii nopeasti huomaamaan, mikä on sopiva annostelu omalle pyykille. Kuoret voi käyttää muutaman kerran uudestaan. Lopulta ne heitetään biojätteeseen, josta ne edelleen hajoavat luontoon, eivätkä kuormita vesistöjä.
Huuhteluainetta ei tarvitse käyttää lainkaan, sillä pesupähkinät jättävät pyykin pehmeäksi. Ne soveltuvat kaikkeen pyykkiin, myös villavaatteiden ja silkin pesuun, sekä käsipyykkiin ja kestovaipoille. Käsin pyykätessä pesuveteen lisätään pieni määrä pesupähkinäliuosta.
Pesupähkinät ovat hajusteettomia, ja jos puhtaan pyykin haluaa tuoksuvan, voi huuhteluainelokeroon laittaa pari tippaa hyväntuoksuista eteeristä öljyä.

Yleispuhdistusaine
kaikkien kodin pintojen puhdistukseen

Tee pesupähkinöistä liuosta tai uutetta laittamalla kourallinen pähkinöitä astiaan ja kaatamalla litra vettä päälle. Kiehauta seos ja anna hautua vähintään vartin. Liuosta saat myös liottamalla pesupähkinöitä huoneenlämpöisessä vedessä yön yli. Murskatut pähkinät liottuvat nopeammin. Siivilöi pesupähkinät lopuksi pois ja säilytä liuos kylmässä. Uute säilyy noin viikon.
Pesupähkinäliuos sopii moneen käyttötarkoitukseen:

Siivoukseen, tiskien, lattioiden ja metallipintojen puhdistukseen. Liuos poistaa tehokkaasti lian, se on 100% biologinen ja hajoaa luonnossa. Sopii myös erinomaisesti sakokaivojen ja viemäreiden puhdistukseen. Uute tai lios voidaan käyttää myös tiskikoneessa. Kokeile 2-3 teelusikallisella.

Shampoona torjuu hilsettä, täitä ja muita loisia. Shampoota matkalle mukaan saat laittamalla 4 puolikasta pesupähkinän kuorta puolen litran vesipulloon.

Hedelmien ja vihannesten pesuun: Muutaman minuutin liotus pesupähkinäliuoksessa ja huuhtelu vedellä poistaa hedelmien ja vihannesten pinnalle jääneitä torjunta-aineita ja kemikaaleja.

Hopeiden, korujen, autojen ja moottoripyörien puhdistukseen. Poistaa lian ja rasvan antaen kiiltävän lopputuloksen.

Peittausaine kasveilla värjäykseen.

Tuholaistorjuja: Pesupähkinäliuosta voidaan käyttää myös monien tuholaisten, esim. etanoiden, ja homeen torjuntaan.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
myynti@allergiakauppa.fi
Lisätiedot
  • Paino: 0.55 kg
Tuotteen toimituskulut
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto varastosta Hämeenlinna 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 100,00 €:n ostoksista.
Lähikauppaan 4,90 €
Matkahuoltoon 4,90 €
Nouto lähimmästä Postista 5,90 €
Nouto valitsemastasi postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €