Perinteinen Puhdistuskivi 500g

Onneksi On puhdistuskivi

Tuotekoodi: 000729
Valmistajan koodi: 2012
Lisätunnus/EAN: 6430024420128
PerinteinenPuhdistuskivi500g_000729_1.jpg
12,90 €
Heti varastosta
Lähetysaika n. 1-3 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto varastosta Hämeenlinna: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Perinteinen puhdistuskivi tehokkaaseen lianpoistoon
OnXOn Perinteinen Puhdistuskivi poistaa pinttyneen lian, tahrat, kalkin, rasvan ja noen. Se poistaa hapettumat ja tummentumat metallipinnoilta ja -esineistä. Toisin sanoen se kiillottaa kaikki metallit. Puhdistusaineen perustan muodostaa tehokas tensidi. Lisäksi tehoaineena on hyvin hienojakoinen kiillotusaine, joka saippuavaahdon joukossa yhdessä sienen kanssa irrottaa lian ja rasvan. Puhdistusaine antaa puhdistettaville pinnoille likaa hylkivän kalvon ja metalleille tummumista hidastavan pinnan. Se ei syövytä puhdistettavia pintoja.

OnXOn on hellävarainen iholle eikä ärsytä hengitysteitä - se on herkkäihoisen tuote. Tehokas ja kätevä myös käsienpesuun, kun kysymyksessä on oikein itsepintainen lika.

Kodin puhdistuksessa: Tiskipöydät ja -altaat, liedet, keraamiset liesitasot, grillit, marmori- ja graniittityötasot, kaakelit ja kaakeleiden saumat, suihkut, saunan lauteet ja lasiovet, tulisijat (tiili, vuolukivi, keramiikka) ja tulisijojen lasiluukut, vesikourut jne.

OnXOn puhdistaa keittiön kovat vesipestävät pinnat. Se on myrkytön ja hajuton liesien ja uunien puhdistaja. Soveltuu myös keraamisen liesitason puhdistukseen. Poistaa tahrat työtasoista, seinistä, lattioista jne. Kiillottaa ja puhdistaa tiskipöydät, hanat, rosterikalusteet, monet eri metallit, esim. kupari, messinki, pronssi. Puhdistaa pinttyneet astiat, aterimet, kattilat, uunipellit jne.

"Ihmeaine" kylpyhuoneessa ja saunassa. Puhdistaa kylpyhuoneen kalusteet, käsienpesualtaat, kylpyammeet, suihkukaapit, lasitiilet, peilit jne. Puhdistaa kaakelit ja klinkkerit sekä laattojen saumat. Irrottaa pesuainejäämät ja -värjäymät sekä kalkkikerrostumat. Poistaa mahdollisesti vedestä ja putkistoista tulevat rauta- ja kuparivärjäymät. Kalkkikerrostumat saattavat vaatia uusintakäsittelyn.
Huom! Älä hankaa kaakeleiden kullattuja ja hopeoituja koristeita.
Puhdistaa saunan lauteet ja paneelit. Irrottaa kalkin saunan lasiovesta. Lauteet kannattaa kastella ennen puhdistamista. Huuhtele saippuavaahto pois runsaalla vedellä. Viimeksi huuhtelu kylmällä vedellä. Ei suositella valumarmorin ja muovipintojen puhdistamiseen, koska kohteen pintakiilto voi muuttua. 

Tulisijojen puhdistukseen: Poistaa noen tiili- ja kaakelipinnoilta ja saumoista sekä puhdistaa lasiluukut noesta. Irrottaa saumalaastitahrat tiilen pinnalta. Ei sovellu harjatun tiilen puhdistamiseen. Soveltuu myös rapatulle ja maalatulle pinnalle. Nokeentunut pinta puhdistetaan hyvin vaahdotetulla sienellä pieni alue kerrallaan. Vaahto pyyhitään pois kostealla liinalla. Kuivataan lopuksi.
Poistaa vuolukiven pinnalta rasva-, noki- ja steariinitahrat. Tarvittaessa vaahdon annetaan vaikuttaa 5-10 min. välillä sienellä pyyhkien. Vaahto pyyhitään pois kostealla liinalla ja kuivaus kankaalla tai talouspaperilla.

OnXon käyttöohje:
Hiero kostutettuun sieneen puhdistusainetta ja puristele sientä, kunnes se vaahtoaa hyvin. Pese vaahdotetulla sienellä puhdistettava pinta ja huuhtele. Tarvittaessa uusi käsittely. Jos pinta on hyvin arka tai huokoinen, kokeile ensin huomaamattomaan kohtaan. Puhdistusaineen kanssa voi käyttää erilaisia pesusieniä. Käytön jälkeen jätä purkki auki, kunnes puhdistusaine on kuiva, ja sulje kansi. Säilytä purkki kuivana.

Huom. Varmistu varsinkin herkkien pintojen kohdalla, että pyyhkiminen ei vahingoita puhdistettava pintaa esim. kokeilemalla ensin suojaisaan kohtaan.

Sisältää: alle 5 % ionittomia pinta-aktiivisia aineita ja kiillotusainetta.

Ei sisällä: säilöntä- ja väriaineita eikä hajusteita.

Tuote on saanut Allergiatunnuksen käyttöoikeuden.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
myynti@allergiakauppa.fi
Lisätiedot
  • Paino: 0.60 kg
Tuotteen toimituskulut
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto varastosta Hämeenlinna 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 100,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,90 €
Nouto valitsemastasi postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €