Ruokasuola Hieno 500g

Himalajan suolatuote

Tuotekoodi: 000118
Lisätunnus/EAN: 6430034200000
Infinita
RuokasuolaHieno500g_000118_2.jpg
3,50 €
Heti varastosta
Lähetysaika n. 1-3 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto varastosta Hämeenlinna: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Ruokasuola, hieno luonnonsuola kehon hyvinvointiin.
Ruokasuola, hienoa luonnonsuolaa n.500 grammaa.  

Himalajan kristalliruokasuola, toiselta nimeltään ruususuola- sisältää 84 eri alkuainetta. mm.natriumia, kaliumia, magnesiumia, rautaa, sekä kalsiumia.

Kristallisuolan täydellisen luonnollinen koostumus huolehtii kehomme useista toiminnoista mm. neste-, ph- ja sokeritasapainosta.
Useimmat ihmiset kärsivät suolan puutteesta vaikka heidän kehossaan on liikaa natriumkloridia eli ruokasuolaa, sillä se ei ole luonnollista suolaa, joka sisältäisi kaikki samat alkuaineet kuin kehomme. Mineraaliköyhä ruokasuola ei tyydytä suolan tarvettamme ja suolannälkä on loppumaton. Myös merisuola saattaa sisältää terveydelle haitallisia raskasmetalleja sekä saasteita. Suolan käytön määrän vähentämistä olennaisempaa on siis suolan laatu.

 Lisäksi luonnonsuolaa imeytyy kehoon vain tarvittava määrä, sillä keho säännöstelee tarvettaan ja tultuaan kylläiseksi suolannälkä lakkaa. Suolan atomirakenne on sähköinen minkä vuoksi se liukenee veteen. Kristallisuolaliuos johtaa sähköä ja tämän avulla solunesteemme kulkevat mahdollistaen useita kehomme toimintoja; mm. hermosolujen kommunikoinnin, happo-emästasapainon ylläpidon, sokeritasapainon sekä osmoottisen paineen säätelyn, vatsahappojen tuottamisen ja ruoansulatuksen. Lisäksi se on voimakas antihistamiini, estää lihaskramppeja sekä epätasaisia sydämenlyöntejä ja puhdistaa keuhkoja. Hyödyllisintä on välttää teollisia elintarvikkeita, jotka sisältävät lähes poikkeuksetta ruokasuolaa, käyttää kotona kohtuudella kristallisuolaa ja muistaa juoda tarpeeksi vettä päivän aikana.


Aromaattinen  ja pehmeä maku, käytetään kuten tavalista suolaa. Himalajan kristallisuola on peräisin Pakistanista ja se on noin 250 miljoonaa vuotta vanhaa.

Himalajan kristallisuola täyttää kaikki EU:n ja kansainväliset laatuvaatimukset sekä on tutkitusti laadukasta ja turvallista luonnonsuolaa. 

Säilytetään kuivassa, sillä kristllisuola ei sisällä paakkuuntumisenestoaineita ja kosteus saattaa paakkuunnuttaa suolan.


Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
myynti@allergiakauppa.fi
Lisätiedot
  • Paino: 0.55 kg
Tuotteen toimituskulut
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto varastosta Hämeenlinna 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 100,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,90 €
Nouto valitsemastasi postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €