Ruokasuola karkea 1000g

Himalajan suolatuote

Tuotekoodi: 000084
Infinita
Ruokasuolakarkea1000g_000084_2.jpeg
Kampanja!
Nyt vain
Säästä 2 €
4,90 €
-29%
Ovh. 6,90 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Heti varastosta
Lähetysaika n. 1-3 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto varastosta Hämeenlinna: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Ruokasuola, karkea luonnonsuola kehon hyvinvointiin.

Ruokasuola, karkeaa luonnonsuolaa n.1000 grammaa.

Himalajan kristalliruokasuola sisältää 84 eri alkuainetta. mm.natriumia, kaliumia, magnesiumia, rautaa, sekä kalsiumia.

Kristallisuolan täydellisen luonnollinen koostumus huolehtii kehomme useista toiminnoista mm. neste-, ph- ja sokeritasapainosta.
Useimmat ihmiset kärsivät suolan puutteesta vaikka heidän kehossaan on liikaa natriumkloridia eli ruokasuolaa, sillä se ei ole luonnollista suolaa, joka sisältäisi kaikki samat alkuaineet kuin kehomme. Mineraaliköyhä ruokasuola ei tyydytä suolan tarvettamme ja suolannälkä on loppumaton. Myös merisuola saattaa sisältää terveydelle haitallisia raskasmetalleja sekä saasteita. Suolan käytön määrän vähentämistä olennaisempaa on siis suolan laatu.

 Lisäksi luonnonsuolaa imeytyy kehoon vain tarvittava määrä, sillä keho säännöstelee tarvettaan ja tultuaan kylläiseksi suolannälkä lakkaa. Suolan atomirakenne on sähköinen minkä vuoksi se liukenee veteen. Kristallisuolaliuos johtaa sähköä ja tämän avulla solunesteemme kulkevat mahdollistaen useita kehomme toimintoja; mm. hermosolujen kommunikoinnin, happo-emästasapainon ylläpidon, sokeritasapainon sekä osmoottisen paineen säätelyn, vatsahappojen tuottamisen ja ruoansulatuksen. Lisäksi se on voimakas antihistamiini, estää lihaskramppeja sekä epätasaisia sydämenlyöntejä ja puhdistaa keuhkoja. Hyödyllisintä on välttää teollisia elintarvikkeita, jotka sisältävät lähes poikkeuksetta ruokasuolaa, käyttää kotona kohtuudella kristallisuolaa ja muistaa juoda tarpeeksi vettä päivän aikana.


Aromaattinen  ja pehmeä maku, käytetään kuten tavalista suolaa. Himalajan kristallisuola on peräisin Pakistanista ja se on noin 250 miljoonaa vuotta vanhaa.

Himalajan kristallisuola täyttää kaikki EU:n ja kansainväliset laatuvaatimukset sekä on tutkitusti laadukasta ja turvallista luonnonsuolaa. 


Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
myynti@allergiakauppa.fi
Lisätiedot
  • Paino: 1.10 kg
Tuotteen toimituskulut
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto varastosta Hämeenlinna 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 100,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,90 €
Nouto valitsemastasi postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €