Sole Suolapaloja 2-4 cm

Himalajan kristallisuola

Tuotekoodi: 000146
Valmistajan koodi: FSG1
Lisätunnus/EAN: 6430034200307
Infinita
SoleSuolapaloja2-4cm_000146_3.jpg
6,00 €
Heti varastosta
Lähetysaika n. 1-3 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto varastosta Hämeenlinna: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Himalajan kristallisuola paloja pussissa. Halkaisija 2-6 cm Pussillisen paino n.1kg

Himalajan kristallisuolapaloja 1 kilon pusseissa.

Suolapaloja voi käyttää moniin erilaisiin käyttökohteisiin tai vaikka vain koristeena. Solesuolapalapussi sisältää puhtaimpia suolakristalleja, joiden syntyyn on vaikuttanut merkittävästi suuri paine, jonka puristuksessa se on ollut yli miljoonien vuosien ajan. Kristallisuola on louhittu puhtailta Himalajan vuoristoalueilta. Kristallisuola paloja voidaan käyttää moneen eri tarkoitukseen. Esim. Solen valmistamiseen, kylpyihin, kääreisiin, saunasuolana, ym.

Kääreet: Valmista 1 % - 8 % kristallisuolaliuos. Pitoisuus riippuu vaivasta ja käyttökohteesta. Yleinen sääntö on; mitä isompi vaiva sitä suurempi pitoisuus. Avohaavoihin saa käyttää kuitenkin vain 1 % liuosta, joka on tehty mahdollisimman puhtaaseen veteen. Mustelmiin, venähdyksiin, turvotuksiin sekä hyttysenpistoihin voi tehdä jopa 26 %:n liuoksen. Suolaliuoksen antibakteerinen ominaisuus estää bakteeritulehduksia, rauhoittaa ihoa ja hillitsee kutinaa. Kokeile akneen ja ihottumiin. Kaada liuosta kämmenelle, paperiin tai kankaaseen ja laita ongelma-alueelle. Kylmä kääre laskee kuumetta. Voit myös kastella kokonaisen paidan 3 %:n suolaliuokseen ja pukea yllesi. Kääriydy lisäksi kylpytakkiin ja peittoon 6 - 90 min. ajaksi. Kokeile myös suolaliuoksessa kasteltuja sukkia.

Käyttöohjeet saunassa: Suosittelemme suolapaloja laitettavaksi mallistomme luonnonkivimaljaan. Malja voidaan laittaa esim. saunanlauteille. (Emme suosittele laitettavaksi suoraan saunankiukaalle.) Saunan kuuma höyry tuo suolahiukkaset saunan ilmaan. Saunasuola toimii ionisaattorina ja ilmanpuhdistajana omassa saunassasi. Suolahiukkaset helpottavat allergisia ja astmaatikkoja. Puhdista malja käytön jälkeen. Huom. Suola sulaa veteen. Suola voi aiheuttaa korroosiota metalliosille. Tarkempia käyttöohjeita ja tietoa kristallisuolasta ”Terveyttä ja Hyvinvointia Vesi & Suola” kirjasesta
 

Suolahengitys:
Kuumenna vettä isossa astiassa höyryäväksi. Tee 1 % - 8 % suolaliuos. Kumarru astian ylle ja laita pyyhe pääsi ympärille. Hengitä syvään 10-15 minuutin ajan. Irrottaa limaa ja helpottaa oloa flunssan aikana sekä auttaa astmaan ja korvatulehduksiin.

"Sole" juoman valmistus:
Puhtaan veden ja kristallisuolan yhdistelmä on elävää "ravintoa" kehollemme sisältäen näkymätöntä energiaa mm. aaltopituuksina. Kristallisuolaliuoksella voidaan palauttaa kehon nestetasapaino, tasata verenpainetta ja suojata kehoa useilta sairauksilta. Täytä kannellinen lasiastia- tai kannu (muovinenkin käy) lähdevedellä tai suodatetulla hanavedellä ja lisää kristallisuolapaloja. Odota pari tuntia. Jos kaikki on liuennut, lisää kristallisuolaa kunnes enempää ei enää imeydy veteen. Näin olet saanut 26% (26 osaa suolaa per 100 osaa vettä) vesi-suolaliuoksen eli solen. "Sole" on lähtöisin latinan aurinkoa tarkoittavasta sanasta "sol", ja tarkoittaa "nestemäistä auringonvaloa". Kun vesi ja suola yhdistyvät niiden geometrinen rakenne muuttuu ja ne muodostavat uuden aineen jossa vesi ei enää ole vettä eikä suola suolaa. Lisää suolaliuokseen vettä ja suolaa aina tarpeen mukaan, jotta se pysyy kyllästettynä. Imeytymätöntä suolaa on aina hyvä olla pohjalla tämän merkkinä. Liuos on luonnostaan steriiliä, ja sitä voi säilyttää huoneenlämmössä. Laita tätä kyllästettyä suolaliuosta parista tipasta (ensimmäisillä kerroilla sekä lapsille) teelusikallinen lasilliseen vettä ja nauti joka aamu tyhjään vatsaan. Kehon energiatason kannalta nautittua määrää olennaisempaa on että liuos nautitaan joka päivä samaan aikaan. Voit kuitenkin laittaa teelusikallisen myös isompaan vesimäärään ja nauttia päivän aikana.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
myynti@allergiakauppa.fi
Lisätiedot
  • Paino: 1.00 kg
Tuotteen toimituskulut
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto varastosta Hämeenlinna 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 100,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,90 €
Nouto valitsemastasi postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €