Sole Suolapaloja 2-4 cm

Himalajan kristallisuola

Tuotekoodi: 000146
Valmistajan koodi: FSG1
Lisätunnus/EAN: 6430034200307
Infinita
SoleSuolapaloja2-4cm_000146_3.jpg
6,00 €
Heti varastosta
Lähetysaika n. 1-3 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto varastosta Hämeenlinna: 0,00 €

kpl
Himalajan kristallisuola paloja pussissa. Halkaisija 2-6 cm Pussillisen paino n.1kg

Himalajan kristallisuolapaloja 1 kilon pusseissa.

Suolapaloja voi käyttää moniin erilaisiin käyttökohteisiin tai vaikka vain koristeena. Solesuolapalapussi sisältää puhtaimpia suolakristalleja, joiden syntyyn on vaikuttanut merkittävästi suuri paine, jonka puristuksessa se on ollut yli miljoonien vuosien ajan. Kristallisuola on louhittu puhtailta Himalajan vuoristoalueilta. Kristallisuola paloja voidaan käyttää moneen eri tarkoitukseen. Esim. Solen valmistamiseen, kylpyihin, kääreisiin, saunasuolana, ym.

Kääreet: Valmista 1 % - 8 % kristallisuolaliuos. Pitoisuus riippuu vaivasta ja käyttökohteesta. Yleinen sääntö on; mitä isompi vaiva sitä suurempi pitoisuus. Avohaavoihin saa käyttää kuitenkin vain 1 % liuosta, joka on tehty mahdollisimman puhtaaseen veteen. Mustelmiin, venähdyksiin, turvotuksiin sekä hyttysenpistoihin voi tehdä jopa 26 %:n liuoksen. Suolaliuoksen antibakteerinen ominaisuus estää bakteeritulehduksia, rauhoittaa ihoa ja hillitsee kutinaa. Kokeile akneen ja ihottumiin. Kaada liuosta kämmenelle, paperiin tai kankaaseen ja laita ongelma-alueelle. Kylmä kääre laskee kuumetta. Voit myös kastella kokonaisen paidan 3 %:n suolaliuokseen ja pukea yllesi. Kääriydy lisäksi kylpytakkiin ja peittoon 6 - 90 min. ajaksi. Kokeile myös suolaliuoksessa kasteltuja sukkia.

Käyttöohjeet saunassa: Suosittelemme suolapaloja laitettavaksi mallistomme luonnonkivimaljaan. Malja voidaan laittaa esim. saunanlauteille. (Emme suosittele laitettavaksi suoraan saunankiukaalle.) Saunan kuuma höyry tuo suolahiukkaset saunan ilmaan. Suolahiukkaset helpottavat allergisia ja astmaatikkoja. Puhdista malja käytön jälkeen. Huom. Suola sulaa veteen. Suola voi aiheuttaa korroosiota metalliosille. Tarkempia käyttöohjeita ja tietoa kristallisuolasta ”Terveyttä ja Hyvinvointia Vesi & Suola” kirjasesta

Suolahengitys:
Kuumenna vettä isossa astiassa höyryäväksi. Tee 1 % - 8 % suolaliuos. Kumarru astian ylle ja laita pyyhe pääsi ympärille. Hengitä syvään 10-15 minuutin ajan. Irrottaa limaa ja helpottaa oloa flunssan aikana sekä auttaa astmaan ja korvatulehduksiin.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
myynti@allergiakauppa.fi
Lisätiedot
  • Paino: 1.00 kg
Tuotteen toimituskulut
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto varastosta Hämeenlinna 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 100,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,90 €
Nouto valitsemastasi postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €