Suolafantti

Lasten suolapiippu

Suolafantti_000034_1.jpg
63,50 €
Heti varastosta
Lähetysaika n. 1-3 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto varastosta Hämeenlinna: 0,00 €

kpl
Suolafantti on muutoin sama tuote kuin aikuisten suolapiippu, mutta muotoiltu lapsille kiinnostavammaksi.

Suolafantti® hengitysteiden puhdistaja ja allergiaoireiden helpottaja.

Valitettavan moni lapsi kärsii tänä päivänä astmasta, allergiasta tai muusta kroonisesta hengityselinsairaudesta.

Korvatulehduskierre, toistuva poskiontelontulehdus ja loputtomat antibioottikuurit ovat tuttuja monessa perheessä.

Ihan tavallisenkin yskän ja nuhan kanssa voivat yöt olla tukkoisuuden takia levottomia.

Lasten ilmatiet ovat suhteellisesti huomattavasti ahtaammat kuin aikuisilla. Tästä syystä lasten hengityselinten ennaltaehkäisevä hoito on erityisen hyödyllistä ja tärkeää.

Yöyskä, hengitysvaikeudet pakkasella ja haluttomuus harrastaa rasittavaa liikuntaa voivat olla oire lapsen astmasta. Suolapiippu saattaa auttaa oireiluun, mutta lapsen astma vaatii aina myös lääkärin tutkimuksen.

Lapset hyötyvät suolapiipusta ihan samalla tavalla kuin aikuisetkin. Sairauksia se ei paranna, mutta saattaa helpottaa oireita ja parantaa perusterveidenkin lasten oloa flunssakautena.

Suolafantti® on patentoitu väline, jonka avulla missä ja milloin tahansa voimme nauttia suolakristalliterapian jokaisesta edusta. Keraaminen suodatin sisältää suolakristalleja Euroopan kuuluisimmista terveysluolista, joiden - tilastojen mukaan - terveellinen vaikutus toimii 90%:n tehokkuudella.
Laite sisältää ns. haliitti- suolakristalleja, jotka ovat syntyneet Keski-mioceenin aikana. Suolafantin® keraamisten suodattimien kautta sisään hengitettyinä, kostean hengitysilman kera kristallien 12-16 miljoonaa vuotta vanhat, terveyttä edistävät tehoaineet pääsevät mikronitasolla hengityselinten jokaiseen pisteeseen.

Muutaman minuutin päivittäisellä käytöllä voimme suotuisasti vaikuttaa: - siitepöly- ja muihin allergioihin - astmaan, bronchitikseen, - hengityselinten kroonisiin tulehduksiin, nuhaan - hengityselinten tarttuviin tautiin, - tupakanpolton aiheuttamiin hengityselinten ongelmiin.

Laitteen vaikuttavat aineet: 50 - 60 grammaa keski-mioseenista peräisin olevaa haliittia suolakristallien valikoitu seos: NaCl 98,7%, CaSO4 0,1%, MgCl 0,028%, CaCl2 0,13%, Fe2O3 0,00056%, lisäksi hivenen K, J ja Br.

Laitteen käyttö: Aukkoa suussa pitäen hengitetään sisään, uloshengitetään nenästä, tavallisella tehokkuudella. Liian tehokas hengitys on turhaa ja vältettävää. Puhdistusprosessin alkamisen jälkeen vanhat epäpuhtaudet poistuvat yskimällä ja nenän vuodolla. Laitteen normaali käyttöaika on 15 – 20 min/vrk, mutta käsittelyjen pituutta voi nostaa esim. 1 – 2:ksi tunniksi/vrk. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi laitetta käytetään päivittäin jatkuvasti, eikä vain ajoittain.

Laitteen puhdistus: Kostealla pyyhkeellä ulkopuolelta; laitteeseen ei saa päästä vettä.

Suolafantin sisältämä suolakristalliseos riittää jopa kolme (3) vuotta säännöllisessä käytössä.

Nuorin tiedossamme oleva käyttäjä on puolivuotias - pienelle käyttäjälle voi alkuun opettaa Suolapiipun käytön siten, että uloshengitys tapahtuu suun kautta, välillä piippu suusta pois ottaen. Käytön opettelun voi aloittaa leikkinä.

Suolafantin sisältämä suola riittää jopa kolmeksi vuodeksi

KÄYTTÄJÄPALAUTETTA LAPSILTA JA HEIDÄN VANHEMMILTAAN

" Aloitimme Suolafantin käytön poikani ollessa 3-vuotias. Siihen asti hän kärsi jatkuvista korvatulehduksista flunssan jälkitautina. Fantin jälkeen antibioottien käyttö tippui roimasti ja Suolafanttia oli todella helppo käyttää." Liisa, Joensuu.

"Kertulla todettiin jo 4 kk iässä infektoastma ja hänellä oli jo alle vuoden ikäisenä valtavat määrät astmalääkkeitä. Naapurimme suosituksesta hankimme Suolafantin ja todellakin teho oli huomattava! Lääkkeitä karsittiin jo puolentoista vuoden iässä ja tyttö jaksoi juosta ja leikkiä aivan eri tavalla. Ilo oli äidille ja tytölle suuri. Myös itse ostin Suolapiipun ja on auttanut varsinkin keväiseen siitepölyaikaan myös omaa oloani." Hanna, Helsinki

"Murrosiässä poikani astma paheni todella rajusti ja Erkki sai isovanhemmiltaan lahjaksi Suolapiipun. Jo parissa kuukaudessa tehon huomasimme,Erkki jaksoi harrastuksissaan paremmin sekä jatkuva ja krooninen nuha helpottui. Samoin silmien punoitus ja kutina. Myös pikkusiskolle hankimme Suolafantin jatkuvan nuhakierteen vuoksi ja hänellä huomasimme selkeää paranemista!"  Tuula, Kotka

"Kiitos ihanasta tuotteesta! Lapseni yöllinen yskä on parantunut, hän ei kuorsaa ja saa nukuttua yönsä upeasti,kuten myös äiti! Nenän tukkoisuus öisin, sekä päivisin on kadonnut ja tyttäreni hengittelee noin 15 minuuttia iltasella kun katsoo pikkukakkosta. Hän hakee Suolafantin itse ja odottaa ohjelman alkua." Kaisa, Tuulos

Hygieniatuote.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
myynti@allergiakauppa.fi
Lisätiedot
  • Paino: 0.26 kg
Tuotteen toimituskulut
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto varastosta Hämeenlinna 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 100,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,90 €
Nouto valitsemastasi postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €