Suolapiippu

Aikuisten suolapiippu

Tuotekoodi: 000033
Lisätunnus/EAN: 5999881111019
Suolapiippu_000033_1.jpg
49,80 €
Heti varastosta
Lähetysaika n. 1-3 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto varastosta Hämeenlinna: 0,00 €

kpl
Suolapiippu on avuksi ihmisille joilla on astma, allergia tai muita hengitystieoireita.

Suolapiippu® hengitysteiden puhdistaja ja allergiaoireiden helpottaja.

Viime vuosisadan lopulla allergisten, astmaattisten  ja muiden hengityselinten sairaudet ovat  lisääntyneet dramaattisesti.

Hengityselinsairauksien lisääntyminen on suoranaista seuraamusta siitä massiivisesta ilman saastumisesta, joka vaikuttaa elimistöömme joka päivä.
Koska saastunutta ilmaa vastaan emme yksinkertaisesti voi suojautua, on yksiselitteistä, että hengitysteitämme joudutaan puhdistamaan, huoltamaan samoin, kuin ihoamme, hiuksiamme jne.
Luolaterapiat ja suolahoitohuoneet ovat hyvin suosittuja, koska hengittäen niiden ilmassa kelluvia mikroskooppisia suolakristalleja puhdistamme ja huollamme hengitysteitä. Nämä terapiat ovat yleensä hyvin kalliita, ne vaativat aikaa ja ovat sidottuja määrättyyn paikkaan.

Suolapiippu® on patentoitu väline, jonka avulla missä ja milloin tahansa voimme nauttia suolakristalliterapian jokaisesta edusta. Keraaminen suodatin sisältää suolakristalleja Euroopan kuuluisimmista terveysluolista, joiden - tilastojen mukaan - terveellinen vaikutus toimii 90%:n tehokkuudella. Suolapiippu® on valmistettu kivikeramiikasta. Pinta on lasitettu, joten puhtaanapito on helppo hoitaa kostealla pyyhkimällä.


Laite sisältää ns. haliitti- suolakristalleja, jotka ovat syntyneet Keski-mioceenin aikana. Suolapiipun® keraamisten suodattimien kautta sisään hengitettyinä, kostean hengitysilman kera kristallien 12-16 miljoonaa vuotta vanhat, terveyttä edistävät tehoaineet pääsevät mikronitasolla hengityselinten jokaiseen pisteeseen.

Suolapiippu® painaa täytenä n. 180g. Jos olet epävarma, onko piipussasi enää suolaa, punnitse piippusi. Tyhjänä se painaa n. 120-130g. Tämä suolapiippu ei ole uudelleen täytettävä.


Muutaman minuutin päivittäisellä käytöllä voimme suotuisasti vaikuttaa: - siitepöly- ja muihin allergioihin - astmaan, bronchitikseen, - hengityselinten kroonisiin tulehduksiin, nuhaan - hengityselinten tarttuviin tautiin, - tupakanpolton aiheuttamiin hengityselinten ongelmiin.

Laitteen vaikuttavat aineet: 50 - 60 grammaa keski-mioseenista peräisin olevaa haliittia suolakristallien valikoitu seos: NaCl 98,7%, CaSO4 0,1%, MgCl 0,028%, CaCl2 0,13%, Fe2O3 0,00056%, lisäksi hivenen K, J ja Br.

Laitteen käyttö:
Aukkoa suussa pitäen hengitetään sisään, uloshengitetään nenästä, tavallisella tehokkuudella. Liian tehokas hengitys on turhaa ja vältettävää. Puhdistusprosessin alkamisen jälkeen vanhat epäpuhtaudet poistuvat yskimällä ja nenän vuodolla. Laitteen normaali käyttöaika on 15 – 20 min/vrk, mutta käsittelyjen pituutta voi nostaa esim. 1 – 2:ksi tunniksi/vrk. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi laitetta käytetään päivittäin jatkuvasti, eikä vain ajoittain.

Laitteen puhdistus:
Kostealla pyyhkeellä ulkopuolelta; laitteeseen ei saa päästä vettä. Piipun kyljessä oleva väritäplä on piipun personointia varten, eli väristä perheen jäsen tunnistaa omansa. Piipun päällä oleva kumiosa on venttiili. Sitä ei poisteta eikä sormea pidetä sen päällä.

Mahdolliset aloitusoireet:
Puhdistusprosessin alkamisen jälkeen vanhat epäpuhtaudet poistuvat yskimällä ja nenän vuodolla. Verenpaine saattaa joillain kohota hetkellisesti vähäisessä määrin käytön aloituksen yhteydessä. Puhdistusoireita voit vähentää aloittamalla suolapiipun käytön asteittain: aluksi 5 min/vrk, sitten 10 min/vrk jne...


Suolapiipun sisältämä suolakristalliseos riittää jopa kolme (3) vuotta säännöllisessä käytössä.

Hygieniatuote.

Oletko ostanut tämän tuotteen?
Asiakkaidemme mielipiteet tuotteesta
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

En ole ostanut tuotetta vielä, mutta heräsi mielenkiinto kyllä ostaa tuote. Tarviiko tätä säännöllisesti käyttävä ollenkaan lääkkeellistä hoitoa vai korvaako tämä tuote apteekin lääkkeet? Arviot tuotteesta ovat mielikuvia sillä laitetta en ole käyttänyt.

2.1.2013
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

En ehdi suolahuonehoidossa juoksemaan, tällä hoituu hengitysteiden hoito paljon helpommin ja nopeammin.
Jo muutaman päivän käytön jälkeen huomasin selkeän eron ja pois en tätä antaisi.
Kesä on huomattavasti helpompi tämän piipun kanssa.

Sain jopa vähennettyä inhaloitavia lääkkeitä, mikä on todella ihanaa!!

9.6.2012
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Nyt henki kulkee! Hengitystiet alkoivat puhdistua ensimmäisen käyttöviikon aikana.

8.6.2012

Asiakaspalvelu
myynti@allergiakauppa.fi
Lisätiedot
  • Paino: 0.26 kg
Tuotteen toimituskulut
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto varastosta Hämeenlinna 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 100,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,90 €
Nouto valitsemastasi postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €