Suolasaippua

Himalajan Suolatuote

Tuotekoodi: 000050
Lisätunnus/EAN: 6430034200048
Infinita
Suolasaippua_000050_2.jpg
3,90 €
Heti varastosta
Lähetysaika n. 1-3 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto varastosta Hämeenlinna: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Suola puhdistaa ja desinfioi sekä sen mineraalit ravitsevat ihoa.Ylläpitää ihon kosteustasapainoa.

Vuorisuolasaippua hoitaa ihoa luonnollisesti. Suola puhdistaa ja desinfioi, sekä sen mineraalit ravitsevat ihoa. Suolasaippua ylläpitää ihon kosteustasapainoa ja saa ihon voimaan paremmin.

Himalajan kristallisuola saippua sopii käytettäväksi esimerkiksi akneiholle, ihon epäpuhtauksien poistoon, ihottumaan ja psoriassisiholle.

Kristallisuola saippuaa voidaan käyttää myös deodoranttina. Kostuta suolapalanen ja sivele iholle. Suola ei estä hikoilemista, mutta se estää bakteerien aiheuttaman hien hajun.

Kuorivaa pesua voi tehdä saippualla suoraan iholle, suolasaippua on ihanteellinen kantapäiden raspaukseen. Kokeile myös hyönteisten puremiin ja syyliin. Kostuta suolapala ja sivele hoidettavalla alueelle, anna vaikuttaa.

Himalajan kristallisuola saippuaa voidaan käyttää tavallisen saippuan tapaan. (Tuote sisältää vain luonnon kristallisuolaa, ei vaahtoa.) Kastele saippua ja pyörittele käsissä tai pesukintaassa, suola liukenee, jonka jälkeen voit pestä ihon. Suolan voi myös jättää iholle esimerkiksi saunassa olon ajaksi ja antaa vaikuttaa. Suola tulee lopuksi huuhtoa iholta pois huolellisesti. 

Kristallisuola louhitaan Pakistanista, puhtailta Himalajan vuoristoalueilta.Vuorisuola sisältää puhtaimpia suolakristalleja, jotka ovat muodostuneet miljoonia vuosia sitten meriveden höyrystyessä. Himalajan suola eli kristallisuola/ vuorisuola on puhdasta luonnonsuolaa. Se on lähes 250 miljoonaa vuotta vanhaa, erittäin mineraalipitoista suolaa, joka poikkeaa suurelta osin tavallisesta suolasta.

HUOM! Suola liukenee veteen, joten jätä saippua kuivamaan käytön välillä niin ettei se ole veden kanssa tekemisissä. Suola voi aiheuttaa korroosiota metalliosille, vältä suolan jäämistä pitkäksi aikaa metallipinnoille.

Hygieniatuote.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
myynti@allergiakauppa.fi
Lisätiedot
  • Paino: 0.20 kg
Tuotteen toimituskulut
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto varastosta Hämeenlinna 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 100,00 €:n ostoksista.
Lähikauppaan 4,90 €
Matkahuoltoon 4,90 €
Nouto lähimmästä Postista 5,90 €
Nouto valitsemastasi postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €