Vaahtosaippua Green Tea 300ml

Method Nestesaippuat (vaahtoinen)

Tuotekoodi: 000480
Valmistajan koodi: 4518
Lisätunnus/EAN: 6430024425185
Method
VaahtosaippuaGreenTea300ml_000480_1.jpg
6,50 €
Heti varastosta
Lähetysaika n. 1-3 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto varastosta Hämeenlinna: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Vaahtoinen Green Tea -nestesaippua

Oletko ajatellut, että itse puhdistusaineetkin voivat olla likaisia. Likaista on myös testata tuotteita eläimillä. Eikä sekään riitä, että vain tuotteet ovat ekologisia. Meidän on ajateltava kaikkien tekojemme vaikutuksia ihmisiin sekä kaikkeen ympärillämme olevaan. Koko liiketoiminnan on oltava eettistä ja ekologista.

Method tukeutuu tuotteissaan kasviraaka-aineisiin ja panostaa  liiketoiminnassaan monin eri tavoin haittojen minimointiin. Hiilineutraali liiketoiminta, jätteiden minimointi, kierrätys, biopolttoaineet kuljetuksissa jne.

Vaahtoinen Green Tea -nestesaippua Myönnä pois, vaahto on hauskaa. Oma suosikkimme on partavaahtosota takapihalla. Mutta kuulemma vaahtobileetkin voivat olla hyvä idea. Olemme pullottaneet omat vaahtobileet: superpuhdasta, superturvallista ja aika kivaa. Miksi emme keksineet tätä aikaisemmin?

Vaahto hoitaa ja pesee käsiäsi hellien, puhdistaen hellävaraisesti isot ja pienetkin kädet. Vaahtoinen nestesaippua on myös erittäin riittoisaa juuri vaahtoavan ominaisuutensa vuoksi.

Antibakteeriset puhdistusaineet ovat suosittuja, mutta ne sisältävät usein voimakkaita kemikaaleja, jotka voivat olla haitallisia lapsille. Ja paljon käytettyinä ne voivat jopa synnyttää superbakteereja, joita tavalliset puhdistusaineet eivät tapa.

Nestesaippuamme sisältää luonnollisten kookosperäisten puhdistusaineiden lisäksi luonnon omia kosteuttajia, kuten aloeta, E-vitamiinia ja glyseriiniä, joiden ansiosta kätesi pysyvät pehmeinä.

Uskotko uudelleensyntymiseen? Pullomme uskovat. Siksi kaikki Methodin pullot ovat kierrätettäviä. Älä vie niitä kaatopaikalle, vaan kierrätä ne käytön jälkeen. Pullomme kiittävät sinua, kun seuraavan kerran tapaatte.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
myynti@allergiakauppa.fi
Lisätiedot
  • Paino: 0.90 kg
Tuotteen toimituskulut
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto varastosta Hämeenlinna 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 100,00 €:n ostoksista.
Lähikauppaan 4,90 €
Matkahuoltoon 4,90 €
Nouto lähimmästä Postista 5,90 €
Nouto valitsemastasi postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €