Vaahtosaippua Sweet Water 300ml

Method vaahtoinen

Tuotekoodi: 000479
Valmistajan koodi: 4519
Lisätunnus/EAN: 6430024425192
Method
VaahtosaippuaSweetWater300ml_000479_1.jpg
5,90 €
Heti varastosta
Lähetysaika n. 1-3 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto varastosta Hämeenlinna: 0,00 €

kpl
Vaahtoinen Sweet Water -nestesaippua

Oletko ajatellut, että itse puhdistusaineetkin voivat olla likaisia. Likaista on myös testata tuotteita eläimillä. Eikä sekään riitä, että vain tuotteet ovat ekologisia. Meidän on ajateltava kaikkien tekojemme vaikutuksia ihmisiin sekä kaikkeen ympärillämme olevaan. Koko liiketoiminnan on oltava eettistä ja ekologista.

Method tukeutuu tuotteissaan kasviraaka-aineisiin ja panostaa  liiketoiminnassaan monin eri tavoin haittojen minimointiin. Hiilineutraali liiketoiminta, jätteiden minimointi, kierrätys, biopolttoaineet kuljetuksissa jne.

Vaahtoinen Sweet Water -nestesaippua Myönnä pois, vaahto on hauskaa. Oma suosikkimme on partavaahtosota takapihalla. Mutta kuulemma vaahtobileetkin voivat olla hyvä idea. Olemme pullottaneet omat vaahtobileet: superpuhdasta, superturvallista ja aika kivaa. Miksi emme keksineet tätä aikaisemmin?

Vaahto hoitaa ja pesee käsiäsi hellien, puhdistaen hellävaraisesti isot ja pienetkin kädet. Vaahtoinen nestesaippua on myös erittäin riittoisaa juuri vaahtoavan ominaisuutensa vuoksi.

Antibakteeriset puhdistusaineet ovat suosittuja, mutta ne sisältävät usein voimakkaita kemikaaleja, jotka voivat olla haitallisia lapsille. Ja paljon käytettyinä ne voivat jopa synnyttää superbakteereja, joita tavalliset puhdistusaineet eivät tapa.
 
Nestesaippuamme sisältää luonnollisten kookosperäisten puhdistusaineiden lisäksi luonnon omia kosteuttajia, kuten aloeta, E-vitamiinia ja glyseriiniä, joiden ansiosta kätesi pysyvät pehmeinä.

Uskotko uudelleensyntymiseen? Pullomme uskovat. Siksi kaikki Methodin pullot ovat kierrätettäviä. Älä vie niitä kaatopaikalle, vaan kierrätä ne käytön jälkeen. Pullomme kiittävät sinua, kun seuraavan kerran tapaatte.
 

Oletko ostanut tämän tuotteen?
Asiakkaidemme mielipiteet tuotteesta
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Erinomaisen hyvä tuote. Pumppupullo on helppokäyttöinen ja pesuvaahtoa on mukava käyttää.
Pesuaine myös tuoksuu tosi miellyttävälle.
Pitää kokeilla muitakin tuotteita tulevaisuudessa.

13.1.2012

Asiakaspalvelu
myynti@allergiakauppa.fi
Lisätiedot
  • Paino: 0.90 kg
Tuotteen toimituskulut
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto varastosta Hämeenlinna 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 100,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,90 €
Nouto valitsemastasi postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €