OnXOn Nahan ja puun puhdistusaine 160g

Nahan ja puun puhdistusaine

Tuotekoodi: 24451
Valmistajan koodi: 2045
Lisätunnus/EAN: 6430024420456
OnXOnNahanjapuunpuhdistusaine160g_24451_1.png
8,90 €
Heti varastosta
Lähetysaika n. 1-3 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto varastosta Hämeenlinna: 0,00 €

kpl
OnXOn Nahan- ja puunpuhdistusaine Onko lempinahkakenkiisi tai -laukkuusi tullut pinttynyt tahra? Näyttävätkö uudehkot nahkakenkäsi jo aikaa nähneiltä? Ratkaisuna on hellä tehopesu. Kyllä, kuulit oikein! OnXOn Nahan- ja puunpuhdistusaine on teh...

OnXOn Nahan- ja puunpuhdistusaine

Onko lempinahkakenkiisi tai -laukkuusi tullut pinttynyt tahra? Näyttävätkö uudehkot nahkakenkäsi jo aikaa nähneiltä?

Ratkaisuna on hellä tehopesu. Kyllä, kuulit oikein! OnXOn Nahan- ja puunpuhdistusaine on tehokas puhdistaja, mutta se pesee hellästi, sillä se välittää yhtä paljon tai jopa vieläkin enemmän kuin sinä nahkatuotteestasi.

OnXOn Nahan- ja puunpuhdistusaine soveltuu sekä kiiltäväpintaisen nahan että puisten huonekalujen ja -lelujen puhdistamiseen. Käyttökohteita ovat muun muassa erilaiset nahka-asusteet, nahkahuonekalut ja -kengät, moottoripyöräasusteet, ratsastusvarusteet sekä puuhuonekalut, -lelut ja puiset koriste- ja käyttöesineet. Puhdistusaine ei sovellu harjatulle luonnonnahalle, kuten nupukki- tai veluurinahalle.

Käyttöohje

Hiero kostutettuun puhdistussieneen OnXOn Nahan- ja puunpuhdistusainetta ja puristele puhdistussientä, kunnes se vaahtoaa hyvin. Pese puhdistettava pinta kevyesti hankaamalla mahdollisimman kuivalla ja vaahdotetulla puhdistussienellä. Pyyhi pinta käsittelyn jälkeen kostealla liinalla. Uusi käsittely tarvittaessa. Käsittelemätön puu pyyhitään syiden suuntaisesti. Jos olet epävarma tuotteen sopivuudesta, kokeile ensin pienelle alueelle huomaamattomaan kohtaan. Puhdistusaine ei sovellu harjatulle luonnonnahkalle, kuten nupukki- tai veluurinahalle.

Puhdistuksen jälkeen kuiva pinta on hyvä käsitellä esimerkiksOnXOn Nahkabalsamilla, jotta pinta saa kosteuttavan ja hoitavan suojakerroksen.

Ainesosat

5 % - 15% saippuaa, alle 5 % ionittomia pinta-aktiivisia aineita, hajusteita, säilöntäaineita (methylisothiazolinone, benzisothiazolinone)

Pakkauskoko

160g

Pakkaus sisältää puhdistussienen, jonka avulla OnXOn Nahan- ja puunpuhdistusaineen levittäminen ja pintojen puhdistaminen on helppoa.

 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
myynti@allergiakauppa.fi
Lisätiedot
  • Paino: 0.50 kg
Tuotteen toimituskulut
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto varastosta Hämeenlinna 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 100,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,90 €
Nouto valitsemastasi postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €