OnXOn Nahkabalsami 160g

Nahan ja puun hoitoaine

Tuotekoodi: 24450
Valmistajan koodi: 2040
Lisätunnus/EAN: 6430024420401
OnXOnNahkabalsami160g_24450_1.png
9,90 €
Heti varastosta
Lähetysaika n. 1-3 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto varastosta Hämeenlinna: 0,00 €

kpl
Luonnollinen hoitoaine puulle ja nahalle.

OnXOn Nahkabalsami

Löytyykö kaapistasi nahkatakki tai olohuoneestasi rakas nahkasohva tai kenties isoäitisi ullakolta katseet vangitseva merkkilaukku? Oli nahkatuotteesi uusi tai vanha, haluat varmasti nauttia siitä vielä pitkään.

OnXOn Nahkabalsami kosteuttaa, hoitaa ja suojaa.

OnXOn Nahkabalsami on biologisesti hyvin hajoava (OECD 302B) ja sen tehoaineet  lanoliini ja mehiläisvaha  ovat 100 % luonnontuotteita. Lanoliini eli villarasva on villaeläinten – kuten lampaiden – talirauhasten erittämä rasva, joka toimii eläimillä vesieristeisenä kerroksena ja auttaa eläimiä karistamaan veden turkistaan. Mehiläisvahaa taas syntyy, kun kasvien mesiäisrauhasen erittämä mesi  kukkien tuottama sokeripitoinen neste  muuttuu mehiläisten elimistöissä eri seoksiksi, joita mehiläiset käyttävät pesäkennojensa rakennusaineena.

Nahkatuotteet
Lanoliinia ja mehiläisvahaa sisältävä korkealuokkainen ja ekologinen OnXOn Nahkabalsami soveltuu kiiltäväpintaisen nahan hoitamiseen, suojaamiseen ja kiillottamiseen. Nahka-asusteet, -huonekalut ja -kengät sekä moottoripyöräasusteet ja ratsastusvarusteet heräävät henkiin saadessaan Nahkabalsamista uutta kiiltoa ja elinvoimaa. Nahkabalsami ei sovellu harjatulle luonnonnahalle, kuten esimerkiksi nupukki- tai veluurinahalle.

Puiset tuotteet

Nimestään huolimatta OnXOn Nahkabalsami sopii myös erilaisten uusien ja vanhojen puuhuonekalujen, -lelujen ja puisten koriste- ja käyttöesineiden hoitamiseen, suojaamiseen ja kiillottamiseen. Niin uudet kuin vanhat pintakäsitellyt (lakatut, petsatut, maalatut) ja pintakäsittelemättömät puupinnat saavat Nahkabalsamista uutta ilmettä ja ryhtiä sekä likaa hylkivän pinnan.

Käyttöohje

Levitä OnXOn Nahkabalsamia puhdistussienellä tai -liinalla ohut kerros nappa-, keino- tai kiiltonahan pinnalle kevyesti hieroen ja kiillottaen. Käsittely voidaan uusia parin päivän kuluttua. Nahkabalsami suojaa nahan pintaa ja tekee nahasta pehmeän ja vettä hylkivän. Jos olet epävarma tuotteen sopivuudesta, kokeile ensin pienelle alueelle huomaamattomaan kohtaan. Sopii myös puupinnoille. OnXOn Nahkabalsamia levitetään puupinnoille puun syiden suuntaisesti.

Tutustu myös OnXOn Nahan- ja puunpuhdistusaineeseen, mikäli nahkapinta vaatii puhdistamista.

Ainesosat
Yli 30 % alifaattisia hiilivetyjä, hajusteita, mehiläisvahaa, lanoliinia. Tuote ei sisällä hartsia.

Pakkauskoko

160g

Pakkaus sisältää puhdistussienen, jonka avulla OnXOn Nahkabalsamin levittäminen ja pintojen hoitaminen on helppoa.

 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
myynti@allergiakauppa.fi
Lisätiedot
  • Paino: 0.50 kg
Tuotteen toimituskulut
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto varastosta Hämeenlinna 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 100,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,90 €
Nouto valitsemastasi postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €